Op weg naar De ZON....
 
 
 
Even naar Soultz sous Forets
Je hebt vrienden en vrienden maar ook heel speciale vrienden, nu Willem is een heel speciale zo één waar je net dat ietsje meer voor doet en dan gewoon omdat hij ook altijd klaar staat voor iedereen.
Dus als deze dan vraagt om planten voor zijn tuin en je ziet dat het juist deze twee dagen prachtig weer gaat zijn dan stap je in je auto je gaat planten kopen en je vertrekt. Dus vandaag bestelt is vandaag geleverd.
Woensdag 5 juni

Na de aanschaf van een auto vol planten en een bak met vijvervissen beslissen we om 's avonds om 18 uur nog te vertrekken naar Soultz sous Forets na de nodige stops omdat we de vissen moeten voorzien van water om genoeg zuurstof te hebben komen we om 00.45 uur aan in Soultz waar we met open armen ontvangen worden

Donderdag 6 juni

Goed geslapen en leuk ontbijt en dan de vissen te water laten. Rond 10 uur rijden we naar Wissembourg voor een stadsbezoek dit is een zeer mooi pitoresk dorp met prachtige bouwvakhuizen.
Na de middag genieten we van de tuin

Vrijdag 7 juni na een uitgebreid ontbijt vertrekken we terug richting Zandvliet maar wel langs de kleine banen wat echt wel mooi is en het weer is prachtig dus een leuke uitstap kort maar krachtig en we hebben weer genoten .

Vergeet niet om iets leuks te schrijven in ons